RING OSS - 033-323 73 28

Takläggare Borås

RING OSS - 033-323 73 28

Om oss

Arbetar ni som takläggare i Borås? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om takläggning i Borås och forma den efter ert företag!

Välkommen till er takläggare i Borås! Vårt takläggningsföretag har funnits sedan 2014 och i Borås vänder vi oss till privatkunder och företag som behöver nytt tak, takomläggning eller renovering av tak i Borås. Vi utsågs till Sveriges bästa takläggare 2019 i tävligen King of Roofs, arrangerad av Monier. Så vill ni ha hög kvalitet och bli 100% nöjda ska ni anlita oss för er takläggning i Borås!

Vi som arbetar som takläggare i Borås är King of Roofs     15 års funktionsgaranti från oss takläggare i Borås    Takläggare i Borås lägger tak av högsta kvalitet från Monier     Takläggare i Borås lägger tak av högsta kvalitet från Lindab   Takläggare i Borås lägger tak av högsta kvalitet från Plannja

Våra kunder är vårt fokus

Vårt fokus, när vi lägger tak i Borås, är att ha en nära kundrelation och vi garanterar att ni som är våra kunder blir 100 % nöjda med våra tak. När vi lägger tak använder vi oss av material av högsta tänkbara kvalitet, såsom Vittinge, Plannja, Jönåker Protector och Monier. Dessa leverantörer har alltid hög kvalitet på alla sina material.

Precis som vi lägger tak av hög kvalitet, bygger vi även med samma höga kvalitet. Behöver ni bygga ett nytt hus, ett Attefallshus, eller renovering, till- eller ombyggnad? Som er takläggare i Borås erbjuder vi även det. Vi ser alltid till kundens bästa och ser till att arbeta effektivt.

Erbjuder ROT-avdrag

Vi är ett företag som ger rätt till ROT-avdrag för våra privatkunder som äger sin bostad. Säg gärna till om det, så sköter vi ansökan till Skatteverket åt er och kan dra av för ROT-avdraget direkt på fakturan.

Ta gärna kontakt för en kostnadsfri offert med besök, då kan vi ge en mer detaljerad offert!