RING OSS - 033-323 73 28

Takläggare Borås

RING OSS - 033-323 73 28

Takläggare

Vi lägger tak i Borås

Kontakta oss - den här sidan om takläggare i Borås är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Välkommen till Sveriges bästa takläggare i Borås. Vi är stolta över att vår takläggning anses vara den bästa i hela Sverige. Av Monier får vi ständigt vidareutbildning för att kunna lägga profesionella tak i Borås och bli ännu duktigare på det vi gör.

Många förbättringar på tak i Borås

I och med att vi får ständig vidareutbildning får vi också veta vilka nyheter, tekniker och innovationer som är på gång inom takområdet. Det kommer många viktiga innovationer för tak och vi är bland de första att anamma dem. Samtidigt har vi lång erfarenhet av takläggning. Det gör oss till en trygg takläggare i Borås. Vi vet hur tak ska byggas och hur vi bäst gör en takomläggning och renovering av tak.

Ett säkert tak är bland den bästa investeringen som alla husägare kan göra. Ett säkert tak innebär en otrolig trygghet för de boende och sedan blir det snyggt också.

Vilket slags yttertaksmaterial önskar ni?

Vi har erfarenhet av att lägga så gott som alla slags tak. Här kan ni välja tak av tegel, plåt, betongpannor, papptak eller tak av Shingel.

1. Tegeltak

Ett tegeltak ger ett klassiskt utseende på hus. Tegel är en 100-årig tradition i Sverige och håller för otroligt lång tid. I princip håller en tegelpanna tills den går sönder av någon yttre kraft. Däremot bör ett tegeltak tvättas med jämna mellanrum och kan även målas om för en ännu längre hållbarhet.

2. Betongtak

Betongtak håller också nästan lika länge som tegel på tak. Betongen är tillverkad av hög kvalitet och är genomfärgad, vilket bevarar betongens utseende på taket. Det går inte att se att taket är ett betongtak, däremot kommer ni som äger huset eller fastigheten att märka att betongen håller sig fin för många år framåt.

3. Plåttak

Plåt på tak är vi mest vana av att se på uthus och skjul, men plåttak har genomgått en avsevärd förbättring och håller i otroligt många år, som mest mellan 60-70 år. Det är också lätt att renovera, tvätta och skotta på.

Så bygger vi tak i Borås

  • Vi börjar alltid med att planera ert tak tillsammans med er.
  • Under tiden som vi bygger ert tak håller vi ständig kontakt och kommunicerar med er, så att ni blir informerade om vad som händer med taket och takläggningen.
  • Ni väljer yttertaksmaterial, vi har flera mycket bra leverantörer av takmaterial. Fråga oss gärna om vilka vi kan rekommendera.
  • Vi bygger underläkt, reglar och tätskikt innan vi lägger taket med det yttertaksmaterial som ni har valt.
  • Vid en nybyggnation bygger vi även takstolar till ert nya tak om ni vill.
  • När taket är klart gör vi en slutinspektion som säkerställer att ni är nöjda med ert tak, takomläggning eller takrenovering.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på takläggning, takomläggning eller renovering av tak!